Bale dünyasının süperstarı Roberto Bolle, İstanbullu sanatseverlere muhteşem bir gösteri sunacak. Bolle,FashionOne Medya sponsorluğunda ilk defa ‘Roberto Bolle and Friends’ gösterisiyle İstanbullular’a iki gün boyunca unutulmaz saatler yaşatacak. Avrupa’nın önemli 10 dansçısının da eşlik edeceği gecede Bolle onuruna, uluslararası konukların da katılacağı özel bir davet düzenlenecek. 14 YAŞINDA KEŞFEDİLDİ14 yaşında efsanevi balet Nureyev tarafından keşfedilen […]

Bale dünyasının süperstarı Roberto Bolle, İstanbullu sanatseverlere muhteşem bir gösteri sunacak. Bolle,FashionOne Medya sponsorluğunda ilk defa ‘Roberto Bolle and Friends’ gösterisiyle İstanbullular’a iki gün boyunca unutulmaz saatler yaşatacak.

Avrupa’nın önemli 10 dansçısının da eşlik edeceği gecede Bolle onuruna, uluslararası konukların da katılacağı özel bir davet düzenlenecek.

14 YAŞINDA KEŞFEDİLDİ
14 yaşında efsanevi balet Nureyev tarafından keşfedilen bale dünyasının süperstarı Roberto Bolle, İstanbul’da ilk kez sahne alacak. Gösterilerin en ilginç yanı ise Bolle’nin Türk çocuklara destek vermek için programını değiştirip İstanbul’a gelmesi.

Gecede elde edilen gelirin bir bölümü temel ve sosyal haklardan yoksun çocukların ruh sağlıklarını koruma altına alan ‘Açık Kapı’ ve hayati tehlike taşıyan hastalıklarla savaşan çocukların dileklerini gerçekleştirerek onların hayata bağlanması için çalışan ‘Bir Dilek Tut, Make-AWish® Türkiye’ye bağışlanacak.

‘GENÇ GLOBAL LİDER’E ADAY
Dünyanın en prestijli bale topluluklarının gösterilerinde klasik ve modern rollerde performans sergileyen Bolle, daha önce Kraliçe II. Elizabeth, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Papa II. John Paul gibi isimlerin şerefine de dans etti.

1999 yılında UNICEF tarafından ‘İyi Niyet Elçisi’ olarak atanan Bolle, 2009 yılında Davos Dünya Ekonomik Forumu’nda ‘Genç Global Lider’ ödülü için aday gösterildi.

http://www.ballet.co.uk/images/rb/jp_sylvia_roberto_bolle_jump_500.jpg

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir