Zaman ilerledikçe Amy Winehouse’un ani ölümü ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı. Amy’nin Cumartesi günü koruması tarafından evinde bulunduğu öğrenildi. TMZ’nin haberine göre, Amy uyumak istediğini söyleyip odasına gitti. Ardından onu kontrol için elen koruması nefes almadığını fark etti. Bunun üzerine koruması derhal acil müdahale için ambulansı aradı. O noktada kimse onun ölmüş olabileceğine […]

Zaman ilerledikçe Amy Winehouse’un ani ölümü ile ilgili ayrıntılar da ortaya çıkmaya başladı.

Amy’nin Cumartesi günü koruması tarafından evinde bulunduğu öğrenildi.

TMZ’nin haberine göre, Amy uyumak istediğini söyleyip odasına gitti. Ardından onu kontrol için elen koruması nefes almadığını fark etti. Bunun üzerine koruması derhal acil müdahale için ambulansı aradı. O noktada kimse onun ölmüş olabileceğine ihtimal vermedi fakat Amy yatağında tek başına cansız durmaktaydı.

Sabaha karşı 4.05’de eve ulaşan ambulans müdahalesine rağmen son hayat belirtileri de taşıma esnasında tamamen yok oldu.
The Sun’ın haberine göre Amy son olarak yatmadan 6 saat önce korumalarıyla görüştü ve sağlık uzmanlarını eve ulaştığında Amy’nin birkaç saat önce hayatını kaybetmiş olduğunu tespit edildi.

Polis dairede herhangi bir uyuşturucu izine rastlayamadı. Ayrıca ölümünden bir gece önce özel doktorunun kontrolünde herhangi bir tersliğe rastlanmadığı öğrenildi.

Bazı görgü tanıkları Amy’nin ölüm gecesi bir satıcıdan uyuşturucu alırken gördüklerini söyleseler de ailesi bu iddiaları saçma bulduğunu açıkladı.

Amy’nin ölüm nedeninin bugün gerçekleşecek otopsi sontrasında netlik kazanması bekleniyor.

Amy'nin Yatağında Hayatını Kaybettiği Öğrenildi!( c  2011 Starlounge)

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir