Eylül 27, 2013

Taraftar gruplarına operasyon

Polis, 3 büyük kulübün taraftar gruplarına yönelik operasyon düzenliyor. 100'den fazla adrese baskın düzenlendi. 70'ten fazla gözaltı var.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri tatil edilen Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ardından 3 büyük kulübün taraftar gruplarına yönelik operasyon başlattı.

Sabah saatlerinde başta Beşiktaş, Kadıköy, Üsküdar olmak üzere birçok ilçede 500 polisle 100’e yakın adreste arama yapılıyor.

1 yıldır yürütülen çalışma sonrasında operasyonun başladığı gelen bilgiler arasında. Şu ana kadar 70’ten fazla taraftar gözaltına alındı.

En fazla gözaltı Fenerbahçe’nin taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler’e yönelik yaşandı. Genç Fenerbahçeliler grubundan 20’den fazla gözaltı olduğu öğrenildi.

Beşiktaş tribün liderlerinden Alen Markaryan ve Genç Fenerbahçeliler lideri Sefa Kalya ve Ultraaslan grubunun lideri Muzaffer Şirin de gözaltına alındı. Kocaeli, Mersin ve İzmir’de de gözaltılar olduğu gelen bilgiler arasında. Gözaltı sayısının daha da artacağı öğrenildi.

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir