Aralık 5, 2013

Beşiktaş, Bucaspor ile karşılaşıyor

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Beşiktaş, Bucaspor'a konuk olacak.

Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde Bucaspor ile Beşiktaş İzmir’de karşılaşacak.

Beşiktaş Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında Bucaspor ile karşılaşacak. İzmir’de oynanacak maçta teknik direktör Slaven Bilic lig fazla forma şansı bulamayan oyuncuları sahaya sürecek.

Kupa mesaisinde Bucaspor ile karşılaşacak Beşiktaş’ta 10 futbolcu kadroya alınmadı.

Siyah-beyazlı takımda kart cezalısı Necip Uysal, sakatlıkları bulunan Ersan Gülüm, Sivok, Tolga Zengin ve Veli Kavlak’ın yanı sıra Almeida, Dentinho, Fernandes, Gökhan Süzen ve Uğur Boral kafileye dahil edilmedi.

Teknik Direktör Bilic, Bucaspor karşısında sezon başından bu yana ilk 11’de şans vermediği oyuncuları sahaya sürecek. Uzun süren sakatlığı sonrası tedavisi tamamlanan İsmail, sezon başı yaşadığı sakatlığın etkilerini üzerinden atmaya çalışan Holosko ilk 11’de görev alacak. Ayrıca Cenk Gönen, Muhamed Demirci, Pedro Franco ve Eneramo’nun da ilk 11’de sahaya çıkmaları bekleniyor.

Hırvat teknik adamın takımını Bucaspor karşısına; Cenk, Serdar, Franco, Escude, İsmail, Atiba, Holosko, Oğuzhan, Muhammed, Olcay ve Eneramo 11’iyle çıkması bekleniyor.

Bucaspor ile Beşiktaş arsındaki 4. tur karşılaşması İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak. Saat 20.30’da başlayacak mücadeleyi hakem Suat Arslanboğa yönetecek.

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir