''Benim müziğimi bilmiyorlar''

8 yaşındaki çiçeği burnunda şarkıcı ilk olarak Taylor Swift’in Red isimli turnesinde adını duyurmuştu. Austin yeni parçası ”The Secret” ı  Backstreet Boys ile EDM arasında bir yerde tanımlıyor:

“Kendi müziğimi kesinlikle pop olarak adlandırıyorum. Elbette R&B ritmleri de var çünkü o tarz müziği seviyorum ve bu stili kendi yazdığım parçalarımda bulabilirsiniz. Ancak çıkış parçam ‘The Secret’ 1990’ların Backstreet Boys ve biraz da EDM tarza yakın. Evet çok tatlı bir çalışma oldu.’‘

Austin yaşı ve tarzından dolayı Justin Bieber ile kıyaslanıyor. Her iki şarkıcı da Youtube’da keşfedildi ve kısa sürede genç kızların gözdesi oldu. Ancak Austin bu konuda alçak gönüllü değil: “Onların nasıl bu noktaya geldiğini anlayabiliyorum ancak bir itirazım var. Her genç şarkıcıya sadece şarkı söylerken dans ediyorlar diye ikinci bir Justin Bieber daha geldi yorumu yapmak pek doğru değil. Benim müziğimi bilmiyorlar, beni tanımıyorlar. Sadece genelleme yapılıyor.’‘ Austin Mahone yaz boyu Amerika Birleşik Devletleri’nde sahne alacak.

Genç şarkıcının ilk albümünün Kasım ayında piyasaya sürülmesi bekleniyor.

 

Selena Gomez ve Austin Mahone Fotoğrafları;

Austin Mahone – Banga! Banga! Video Klip İzle

Austin Mahone – What About Love Video Klip İzle

Austin Mahone – Say You’re Just a Friend ft. Flo Rida Video Klip İzle

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir