Temmuz 31, 2014

Feyenoord 1-2 Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunun ilk maçında Beşiktaş, konuk olduğu Hollanda'nın Feyenoord takımını 2-1 mağlup ederek rövanş için büyük avantaj elde etti.

Hollanda’nın Rotterdam kentindeki De Kuip Stadı’nda oynanan maçta Beşiktaş’a galibiyeti getiren golleri 13. dakikada Mustafa Pektemek ve 71. dakikada Kerim Frei atarken, Feyenoord’un tek golü 90+4. dakikada Mitchell te Vrede’den (penaltıdan) geldi.

Beşiktaş, 3. ön eleme turu rövanşında 6 Ağustos günü Feyenoord ile Olimpiyat Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Rövanşta Beşiktaş’a her türlü beraberlik ve galibiyet yetecek.

 

Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri!

Şampiyon olmayan takımlar ile play-off kurasına girecek olan Beşiktaş, ikinci torbada yer alacakken, ilk torbada yer alan İngiltere Premier Lig devi Arsenal, Portekiz’den Porto, Bundesliga ekibi Leverkusen, İtalya Serie A’dan Napoli ve İspanya’dan Ahletic Bilbao ya da Rusya’dan Zenit ile karşı karşıya gelecek. Beşiktaş, Feyenoord ile 6 Ağustos günü rövanşta karşılaşacak. Devler Ligi’nde play-off turu kura çekimi 8 Ağustos günü yapılacak.

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir