Miley Cyrus ve Liam Hemsworth Barıştı!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars / Puan:
Loading...

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth ikilisi yeniden birlikte görüntülendi. Cyrus ve Hemsworth hakkında her ne kadar sürekli birlikteler dedikoduları dolaşıyor olsa da görüntülenememişti. Yayılan söylentilere göre Miley ve Liam ikilisi yılbaşı tatilini birlikte geçirmişti ve ikili tekrardan barışarak birlikte geziyorlardı. Şimdiye kadar fotoğraf ile kanıtlanamayan bu dedikodular sonunda netleştirildi. Geçtiğimiz gün Miley Cyrus’un hayranlarından biri […]

Miley Cyrus ve Liam Hemsworth ikilisi yeniden birlikte görüntülendi. Cyrus ve Hemsworth hakkında her ne kadar sürekli birlikteler dedikoduları dolaşıyor olsa da görüntülenememişti. Yayılan söylentilere göre Miley ve Liam ikilisi yılbaşı tatilini birlikte geçirmişti ve ikili tekrardan barışarak birlikte geziyorlardı. Şimdiye kadar fotoğraf ile kanıtlanamayan bu dedikodular sonunda netleştirildi.

Geçtiğimiz gün Miley Cyrus’un hayranlarından biri Twitter’da ikilinin bir fotoğrafını paylaştı. İkili Avustralya’da bir restorana giderken görüntüleniyor.

Çiftin barışıp barışmadığı hala bilinmiyor ancak birlikte gezdiklerine dair dedikodular doğrulanmış vaziyette.

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir