Britney Spears’ın Dönüşü Muhteşem Oldu!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars / Puan:
Loading...

Aldığı kiloların ardından sıkı bir programa başlayan Britney Spears, eski halinden bile daha iyi olmayı başardı. Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyadan çimler üstünde uzanmış, güneşlenirken çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Kıvrımlı vücudu ve sarı bikinisiyle çimlerde uzanan ünlü şarkıcı, ‘efsane geri döndü’ dedirtti. Belki de hayatının fiziksel açıdan en iyi dönemini yaşıyan Spears, […]

Aldığı kiloların ardından sıkı bir programa başlayan Britney Spears, eski halinden bile daha iyi olmayı başardı.

britneyic

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, sosyal medyadan çimler üstünde uzanmış, güneşlenirken çekilmiş fotoğrafını sosyal medyada paylaştı. Kıvrımlı vücudu ve sarı bikinisiyle çimlerde uzanan ünlü şarkıcı, ‘efsane geri döndü’ dedirtti.

Belki de hayatının fiziksel açıdan en iyi dönemini yaşıyan Spears, vücudunun son halini hayranlarıyla paylaştı. Uzun zamandır spor yapan ve sağlıklı beslenen ünlü yıldız, sıkı çalışmasının karşılığını almış.

Bir dönem girdiği ruhsal depresyon, madde kullanımı ve aldığı kilolarla başı dertte olan yıldız, geçirdiği kötü yılların, yenilenerek üstesinden gelmeyi başardı. 34 yaşındaki, 2 çocuk annesi Spears, her geçen gün daha da iyiye gidiyor.

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir