Harry Styles, Sevgilisini Kendall Jenner ile Aldatmış

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars / Puan:
Loading...

Ünlü şarkıcı Harry Styles, aylarca aşk yaşadığı Megan Smith’i ünlü model Kendall Jenner ile aldatmış. Konuyla ilgili sessizliğini bozan güzel hostes “Bana küstahça yalan söyledi” dedi. One Direction grubunun üyelerinden Harry Styles’in bir hostesle yaşadığı aşk kaçamağı geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Hostes Megan Smith,ünlü şarkıcının kendisini televizyon yıldızı ve model Kendall Jenner ile aldattığını iddia […]

Ünlü şarkıcı Harry Styles, aylarca aşk yaşadığı Megan Smith’i ünlü model Kendall Jenner ile aldatmış. Konuyla ilgili sessizliğini bozan güzel hostes “Bana küstahça yalan söyledi” dedi.

harry-styles-guzel-hostesi-kendall-jenner-ile-8327010_1385_m

One Direction grubunun üyelerinden Harry Styles’in bir hostesle yaşadığı aşk kaçamağı geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı.

Hostes Megan Smith,ünlü şarkıcının kendisini televizyon yıldızı ve model Kendall Jenner ile aldattığını iddia ederek sessizliğini bozdu.

harry-styles-guzel-hostesi-kendall-jenner-ile-8327010_1350_m

Megan ve Harry, geçen sene haziran ayından ekim ayına kadar süren ‘On The Road Again’ turnesi sırasında tanışmışlar.

One Direction grubunun turnelerine gittiği özel uçağın hostesi olan Megan, ilişkilerinin ocak ayında gerçekten ciddi bir aşamaya geldiğini iddia etti.

Hatta Harry’nin kendisini kız arkadaşı olarak tanıttığını da sözlerine ekledi.

Ünlü şarkıcının, yılbaşı tatilini bir yatta televizyon yıldızı ve model Kendall Jenner ile geçirdiğini Megan’ın öğrenmesinin ardından güzel hostesle olan bağlarını kopardığı iddia edildi.

harry styles

The Sun’ın haberine göre sarışın hostes, Harry ile Londra’da buluşmasından haftalar önce ünlü şarkıcının Kendall Jenner ile birlikte olduğunu öğrenince adeta yıkılmış.

“Harry ile iki harika gün geçirdim. Eve dönüş yolunda havalimanında Harry’nin ve Kendall’ın yatta birlikte fotoğraflarını gördüm. Gerçekten içim oyulmuş gibi hissettim. Kendall ile birlikte geçirdiği vakit sonrası yattan inip beni görmeye Londra’ya gelmiş. Harry bana yılbaşında ne yapmayı düşündüğümü sormuştu. Ben de ona yılbaşı tatilimi ailemle ve arkadaşlarımla geçirmeyi planladığımı söyledim. O da aynı şekilde planladığını söyledi. Ben tatilimi dediğim gibi geçirdim. O ise bana göz göre göre, küstahça yalan söyledi.”

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir