Zayn Malik ile Azealia Banks Tartıştı!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars / Puan:
Loading...

24 yaşındaki Banks ile eski One Direction üyesi Zayn Malik arasındaki Twitter kavgası büyüdü. Son olarak Banks’in homofobik ve ırkçı tweet’leri nedeniyle İngiltere’de katılacağı festivalin kadrosundan çıkartılan Banks, özür diledi. 15 Mayıs’ta İstanbul’da izleyeceğimiz rap şarkıcısı Azealia Banks, Temmuz’da İngiltere’de düzenlenecek olan Born & Bred Festivali’nin kadrosundan çıkarıldı. Bunun sebebi ise, Banks’in eski One Direction elemanı Zayn […]

24 yaşındaki Banks ile eski One Direction üyesi Zayn Malik arasındaki Twitter kavgası büyüdü. Son olarak Banks’in homofobik ve ırkçı tweet’leri nedeniyle İngiltere’de katılacağı festivalin kadrosundan çıkartılan Banks, özür diledi.

Azealia-Banks

15 Mayıs’ta İstanbul’da izleyeceğimiz rap şarkıcısı Azealia Banks, Temmuz’da İngiltere’de düzenlenecek olan Born & Bred Festivali’nin kadrosundan çıkarıldı.

Bunun sebebi ise, Banks’in eski One Direction elemanı Zayn Malik hakkında attığı ırkçı ve homofobik tweet’ler.

24 yaşındaki rapçi, Zayn Malik’in ‘Like I Would’ adındaki yeni klibinin, kendi kliplerinden arak olduğunu iddia etti. Ve önce bu benzerlikleri ‘Sana kızgın değilim, çok tatlısın’ diyerek paylaştı.

zayn-malik-alelea bank

Ancak Zayn Malik, bu paylaşım sonrası ‘Yalan yok. Bana ulaşmaya çalışıyorsun ama ilgilenmiyorum. Benim @’lerim senden daha kıymetli’ yazdı ve Banks’i bu tweet’te bilinçli olarak mention’lamadı.

Bunun üzerine küplere binen Banks, Malik’i kendisini taklit etmekle suçladı ve genç şarkıcı hakkında ‘i…e’, sözünü sarf etti. Saldırgan tutumu ve ağır sözleri nedeniyle Banks festival tarafından kadrodan çıkarıldı. Malik bu esnada, ‘Azealia, bana neden kötü sözler söylüyorsun, ben senle konuşmuyorum ki’ yazdı.

Azealia Banks, her ne kadar daha sonra bu sözleri için özür dilese de, festival yetkilileri ‘Biz eşitliğe inanıyoruz. Bu festival her kültürden insanı bir araya getirmeyi amaçlıyor. Bu nedenle Banks’i festival kadromuzdan çıkartıyoruz’ yazarak konseri iptal etti.

 

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir