Adele sahnelere veda ediyor

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars / Puan:
Loading...

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı Adele’in, oğlunu büyütmek için önümüzdeki 10 yıl dünya turnesine çıkmayacağı ileri sürüldü.

Adele, 3 yaşındaki oğlu Angelo James Konecki için sahnelere ara mı verecek? ünlü şarkıcı ilk albümü ‘19’dan sonra 2011 yılında çıkardığı ‘21’ ile Guinness Rekorlar Kitabı’na çok sayıda rekor ile giriş yaptı. İngiltere’de bir yıl içinde üç milyondan fazla kopya satan ilk sanatçı olmayı başarmıştı. Grammy ödüllü şarkıcı, dört yıl aranın ardından 2015’te “Hello” isimli albümüyle geri dönüş yapmıştı. Genç şarkıcının bu  süre zarfında turnelere de ara vereceği belirtildi.

Hayranları şaşırtan bu kararı almasındaki en büyük etken’in, ünlü şarkıcının hastalık korkusu olduğu belirtildi.

Hastalık fobisi tavan yapan ünlü şarkıcı özel bir doktor görevlendirerek kendisi ile doğrudan temas edecek çalışanlarını önce sağlık kontrolünden geçirtiyor.

Ünlü İngiliz şarkıcı Adele’ in kaprislerinin çekilmez hale gelmesi medyaya yansımıştı.

İtalyan “İl Messaggero” gazetesinin haberine göre, Adele’in hastalık fobisi tavan yaparken son olarak özel bir doktor görevlendirerek kendisi ile doğrudan temas edecek yanındaki çalışanları önce sağlık kontrolünden geçirtmekte. Adele’in bu nedenle de röportaj istekleri dışında iş görüşmelerini de geri çevirdiği belirtildi. Aynı gazete, son zamanlarda sık sık hastalanan Adele’in biletleri tükenen Arizona eyaletinde ki Phoenix konserini iptal etmesini de hastalık fobisine bağladı.

Adele’in 16 yaşındaki  hali, görenleri şaşırtıyor;

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir