Rihanna oyunculuğu sevdi

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars / Puan:
Loading...

Dünya yıldızı Rihanna, Alfred Hitchcock’un “Psycho” filminin öncesini anlatan “Bates Motel” dizisinin beşinci sezonunda yer alacak!

Dünya yıldızı Rihanna, Alfred Hitchcock’un “Psycho” filminin öncesini anlatan “Bates Motel” dizisinin beşinci sezonunda yer alacak! 28 yaşında ki güzel şarkıcı bundan sonra sadece sesiyle konuşulmayacak. Oynayacağı bu dizi onun içinde inanılmaz bir önem teşkil ediyor. Psycho filmi Bates Motel dizisinin devamı gibi bir şey. İzleyenler zaten anlayacaktır. Dünyaca ünlü şarkıcının oynayacağı rol, cuma günü San Diego’da yapılan Uluslarası Comic-Con toplantısında duyruldu. Dizinin resmi Twitter sayfasında Rihanna’nın rolünün açıklandığı bir de video paylaşıldı! Rihanna paylaşılan videoda yine harika ses tonu ve sevimliliği ile “Çok yakında Bates Motel’de beni de göreceksiniz. Bilin bakalım Marion’u kim canlandıracak” şeklinde konuştu. Dünyaca ünlü şarkıcının oynayacağı Marion Crane rolünü, daha önce Janet Leigh de oynamıştı. Ayrıca bu Rihanna’nın ilk oynayacağı dizi ya da film değil.

Towards the Sun adında film için şarkı yapmıştı

Rihanna 2015 yılında Jim Parsons, Steve Martin ve Jennifer Lopez ile birlikte “Home” adlı DreamWorks yapımı 3D animasyon filminde başrollerden birini oynamıştı.“Tip” adında siyahi bir kızı seslendiren ve canlandıran Rihanna, bunun dışında bir de  filmin soundtrack albümü için “Towards the Sun” adında bir şarkı kaydetmişti. Şarkı bir süre boyunca liste başında yer aldı. Rihanna adına bizlerde çok mutluyuz ve onunla birlikte eminiz ki dizinin 5. sezonu bomba gibi olacak.

 

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir