Daha Fazlası Burada

TUBA ÜNAL RAP 10 İLE NR1 TÜRK EKRANLARINDA

Tuba Ünal, Numberone Türk ekranlarında müziğin nabzını belirleyen Rap 10 programıyla sizlerle. Enerjisiyle izleyenleri büyüleyen Tuba Ünal, hafta sonu en hit parçaların yarıştığı Rap 10 programının sunuculuğu üstleniyor. Sizler için en son çıkan şarkıları derleyen Tuba Ünal ile Rap…

REFİK ANADOL SERGİSİNİ 30 BİN KİŞİ GEZDİ

Refik Anadol’un Makine Hatıraları: Uzay adlı sergisini 30 bin kişi gezdi. Galeri Sahibi Murat Pilevneli Pandemi şartlarına rağmen sergiye gösterilen bu ilgiden dolayı sosyal medya hesabından teşekkür mesajı yayınladı.

KORCAN KOR KÂĞIT TOPLAMAYA YARDIM ETTİ

Korcan Kol, Nişantaşı’nda görüntülendi. Sokakta kağıt toplayan bir çocuğa yardım eden Kol, Bir dönem parasızlık nedeniyle kendisinin de kağıt topladığını söyledi.

GÜLÇİN ERGÜL’DEN İNGİLİZCE ŞARKI AÇIKLAMASI

Gülçin Ergül, uzun süredir üzerinde çalıştığı ilk İngilizce albümü ‘invitation’ı yayınladı. Ergül, ‘İngilizce şarkı söylemeyi hep sevdiğim için böyle bir hayalim vardı. Bu, benden talep edilen bir dilekti’ dedi.

EBRU ŞANCI’DAN PANDEMİ AÇIKLAMASI

Ebru Şancı 2015’te Göztepesporlu futbolcu Alpaslan Öztürk ile nikah masasına oturmuştu. bru Şancı yaptığı açıklamada pandeminin kendisine tutumlu olmayı öğrettiğini, çocuklarını da böyle yetiştirdiğini söyledi.

MERYEM UZERLİ DNA SONUCUNA GÖRE

Kovan filminin gösterimi için Moskova’ya giden Ünlü Oyuncu Meryem Uzerli geçen yıl DNA dizilimini yaptırdığını anlattı. Uzerli, “Yüzde 6-8 Rus kökenli olduğum ortaya çıktı. Buna çok şaşırdım. Anneme ve babama sorduğumda ise ailenin geçmişinden birçok şey ortaya çıktı.” dedi.

HANDE İLE KEREM’DEN SÜRPRİZ FOTOĞRAF

İlk kez el ele görüntülenen Hande Erçel ve Kerem Bürsin çiftinden sürpriz Maldivler tatil fotoğrafları geldi. İkili, Maldivler’ de birlikte çekilmiş pozlarını paylaşınca kısa sürede gündem oldu.