Kesha’ya Dr.Luke Tarafından Bir Darbe Daha!

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars / Puan:
Loading...

29 yaşındaki pop yıldızı, 22 Mayıs’ta düzenlenecek olan Billboard Müzik Ödülleri töreninde sahne alamayacak. ‘Tik Tok’ şarkısıyla ünlenen ve son aylarda eski prodüktörü Dr Luke’un ona tecavüz ettiği iddiasıyla sıkıntılı zamanlar geçiren Kesha’ya bir darbe daha geldi. Ünlü şarkıcının 22 Mayıs’ta gerçekleşmesi planlanan Billboard Müzik Ödülleri törenindeki konser performansı iptal edildi. Ödül töreninden gelen teklifi […]

29 yaşındaki pop yıldızı, 22 Mayıs’ta düzenlenecek olan Billboard Müzik Ödülleri töreninde sahne alamayacak.

‘Tik Tok’ şarkısıyla ünlenen ve son aylarda eski prodüktörü Dr Luke’un ona tecavüz ettiği iddiasıyla sıkıntılı zamanlar geçiren Kesha’ya bir darbe daha geldi. Ünlü şarkıcının 22 Mayıs’ta gerçekleşmesi planlanan Billboard Müzik Ödülleri törenindeki konser performansı iptal edildi.

573c4cbb18c7731a5c899b43

Ödül töreninden gelen teklifi heyecanla kabul eden Kesha, halen sözleşmesi olan Dr Luke’a ait Kemosabe Records’tan izin almak için başvurdu. Ancak halen mahkeme süreci devam eden Kesha ve Dr Luke arasındaki buzlar çözülmediği için, plak şirketi Kesha’ya izin vermedi.

Magazin sitesi TMZ, bunun sebebinin Kesha’nın konser performansı sırasında Dr Luke’un bir fotoğrafını da kullanarak taciz meselesiyle ilgili bir şov hazırlığında olduğunu iddia etmişti.

Ancak Kesha, resmi Instagram hesabından bu söylentiyi yalanlayan bir açıklama yayınladı.

573c4c1518c7731a5c899b39

‘Bu seneki ödül töreninde Bob Dylan’ın ‘It Ain’t Me, Babe’ şarkısını söyleyeceğim için çok heyecanlıydım. Ancak şu an çok üzgünüm ve ne yazık ki buna izin verilmediğini söylemek durumundayım. Ancak şurası kesin, bu performans tamamen en sevdiğim müzisyenlerden birini onore etmek amaçlı olacaktı. Performansımın Dr Luke ile hiçbir şekilde bir ilgisi olmayacaktı. Onun fotoğrafını kullanmak, onu ima eden herhangi bir şeyyapmak ya da hakkında konuşmak gibi bir niyetim yoktu. Ben yalnızca basit bir şekilde şarkımı söylemek istiyordum. Herkese desteği için çok teşekkür ederim.’ dedi.

573c4ba418c7731a5c899b1d

Kesha, yapımcısı Dr Luke’un ona uyuşturucu verdiği ve tecavüz ettiği iddiasıyla sözleşmesini feshetmek için mahkemeye başvurmuş, ancak bu talebi geçtiğimiz Şubat ayında mahkeme tarafından reddedilmişti. Dr Luke da Twitter hesabından Kesha’ya tecavüz etmediğini, aralarında hiçbir şekilde cinsel bir birliktelik gerçekleşmediğini, yıllardır birlikte çalıştıklarını ve onu küçük kız kardeşi gibi gördüğünü yazmıştı.

Kesha’ya bu zor günlerinde Taylor Swift, Kelly Clarkson, Lady Gaga, Ariana Grande ve Demi Lovato gibi isimler destek vermişti.

Yorumunu Gönder :

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir